Totalt antall sidevisninger

mandag 2. januar 2012

Nytt år, nye muligheter?

Da var det goodbye 2011 - hello 2012, gitt! Nyttårsforsetter har jeg ikke mange av, det er ikke fordi jeg anser meg selv som perfekt men fordi jeg vet at jeg er en slask som ikke klarer å overholde forsettene.... Jovisst hadde jeg hatt godt av litt trim, selsagt hadde kroppen satt pris på røykeslutt, kontoen hadde nok ikke blitt lei seg om jeg kneip inn litt på forbruk etc etc.

Forøvrig så har jeg en del tanker om ting jeg vil gjøre eller gjøre noe med i 2012.
* Jeg skal reise til Tromsø og besøke familien min (har ikke vært der siden 2003!!)
* Jeg skal bli flinkere til å stå opp om morgenen - noe som sikkert betyr at jeg må bli flinkere til å legge meg i riktig tid.... (blæh)
* Jeg skal være litt mindre stuegris!
* Så var det denne drømmen min om videreutdanning. Jeg har ikke lagt den på is, men jeg må vurdere hva som er best å gjøre.

Ellers skal jeg være snill og grei!

Gjett om jeg glemte å ta med meg kamera på nyttårstur? Jepp... Så ingen bilder av ungene som nyttårsbukker eller andre gøye ting! Men vi hadde det kjempekjekt på Mjømna, same procedure as every year :) Problemstilling: Etter all den gode maten er jeg konstant sulten. Jeg prøver å ignorere det så godt jeg kan.

I morgen er hverdagen her for fullt, da skal vi på jobb. Jeg må nok bruke resten av kvelden til å motivere meg, selv om det er litt vanskelig å tenke når magen romler så høyt.

Takk for det gamle - all lykke til det nye,
Inemor