Totalt antall sidevisninger

torsdag 18. august 2011

Don't stop the music...

I går var vi på høstens store happening - Rihannakonsert på Koengen i Bergen. Det var en "dårlig oppdatert" (musikalsk altså) Inemor og familiens wannabe-fjortis på 10 som fikk oppleve den flotte R'n'B stjernen.

Det var en stor kveld på alle måter. Været var nydelig. Vi var i godt selskap, sammen med en venninne og hennes 10-åring (i tillegg til ett-par-og-tyve tusen andre). Musikken var fantastisk. Elise sin første konsert, og jeg tror at både hun og jeg kommer til å leve lenge på den.

Og Inemor da, som liksom var "dårlig oppdatert" var ikke så verst likevel! Jeg hadde hørt nesten alle sangene, og kunne til og med synge med på flere av dem. Jada, det står ikke så ille til som man trodde..

Rihanna hadde lagt inn en vakker minnestund for de som døde etter 22 juli, hvor hun kastet roser til publikum, satte seg på scenekanten og sang Bob Marley-låten "Redemption song" mens navnene til alle som døde rullet på storskjermene. Når sangen var ferdig ble skjermene opplyst med det norske flagg. Det var en nydelig stund, som jeg tror varmet alle som var der.

I dag regnet det så hva passet bedre enn å nynne på "umbrella" på jobb?

Det var en stolt og lykkelig (og litt trøtt) 5-klassing som labbet avgårde til årets første skoledag!

En totalt avslappet torsdagskveld ønskes fra Inemors nye sofa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar