Totalt antall sidevisninger

mandag 30. mai 2011

Når trollmor har lagt sine 11 små troll -

ja DA har kanskje Inemor klart å få sine to i seng. Her må nok "trollmor" både binde fast småtrolla, og  rope "AIAIAIAIA HUFF". Leggetiden her i huset kan dessverre være ganske kaotisk.

I det øyeblikket ordene "nå er det snart på tide å legge seg" blir sagt, ja da er plutselig begge ungene borte vekk. Så går det en liten stund før de dukker opp igjen, og later som de absolutt ikke har hørt en lyd om leggetid.

"Hva vil dere ha på kveldsmaten?" -Stille.- "Hva vil dere ha på kveldsmaten?" "Eeeeeeeeeeeeehhhhhh... ka haaar vi?" "Vi har leverpostei." "Ok då vil eg ha brunost." Flott, vi nærmer oss noe! Mat servert, mat spist - tannpuss. Begge to i full fart ned trappa.

"MAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMAAAAAAAAAA!" Høyt sa du? "HON HAR LÅST SEG INNE PÅ BADET!!!" Ja men det må jo være lov å gå på do i fred? "HON SKA'KJE BÆSJE HELLER!!!"

Tannpuss ferdig!! Opp igjen for mamma hadde visst ikke fått alle 12 nattaklemmene - ikke pappa heller forresten. På vei ned - opp igjen. Marsvinene har visst ikke fått alle nattaklemmene. Ja og så undulaten da!

En mors tålmodighet er som en tube tannkrem - den tar aldri helt slutt. Men noen ganger kan det holde hardt ;) "Selektiv døvhet" er også et nyttig virkemiddel for å få tålmodigheten til å vare lenger.

La roen senke seg over Inemors hus - beina på bordet og fram med Cola'en!




Kjempegjesp fra Inemor.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar